Wszelkie pytania i sugestie mile widziane.

Zapraszamy do kontaktu.

Julka: 533-553-386, julka@fotolovers.pl

Michał: 500-267-049, michal@fotolovers.pl

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem danych osobowych jest Julia Deszczyńska, Foto Lovers.

Jak się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Kontakt jest możliwy za pomocą formularza dostępnego na stronie w zakładce „kontakt” na stronie www.fotolovers.pl, oraz poprzez stronę na facebooku: https://web.facebook.com/FotoloversFotografia/. W tym samym miejscu możesz złożyć prośbę o udostępnienie danych lub ich całkowite usunięcie. W przypadku problemów z kontaktem dostępny jest również adres e-mail julka@fotolovers.pl

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych, aby móc świadczyć Ci usługę:

Imię, nazwisko, telefon kontaktowy, wizerunek Twojej osoby

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie podczas rozmowy/podpisywania umowy, wizerunek – poprzez wykonanie zdjęć próbnych/sesji zdjęciowej. 

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez „

Foto Lovers?

Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do wykonania usługi, w tym do bezpośredniego kontaktu z Tobą.

Dane przetwarzane są zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych wyłącznie w celu dla którego są zbierane.

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

Dane nie są udostępniane podmiotom innym niż uprawnionym na mocy przepisów prawa.

Jakie masz uprawnienia w zakresie przetwarzanych danych?

Podającemu przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych ich poprawiania oraz usunięcia. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

Podającemu dane przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych jej dotyczących narusza przepisy o ochronie danych osobowych.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Dane na podpisanych umowach przechowywane są do 3 lat.