POLITYKA PRYWATNOŚCI

    Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

    Administratorem danych osobowych jest Julia Deszczyńska, Foto Lovers.

    Jak się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

    Kontakt jest możliwy za pomocą formularza dostępnego na stronie w zakładce „kontakt” na stronie www.fotolovers.pl, oraz poprzez stronę na facebooku: https://web.facebook.com/FotoloversFotografia/. W tym samym miejscu możesz złożyć prośbę o udostępnienie danych lub ich całkowite usunięcie. W przypadku problemów z kontaktem dostępny jest również adres e-mail julka@fotolovers.pl

    Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

    Wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych, aby móc świadczyć Ci usługę:

    Imię, nazwisko, telefon kontaktowy, wizerunek Twojej osoby

    Skąd mamy Twoje dane?

    Otrzymaliśmy je od Ciebie podczas rozmowy/podpisywania umowy, wizerunek – poprzez wykonanie zdjęć próbnych/sesji zdjęciowej. 

    Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez „

    Foto Lovers?

    Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do wykonania usługi, w tym do bezpośredniego kontaktu z Tobą.

    Dane przetwarzane są zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych wyłącznie w celu dla którego są zbierane.

    Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

    Dane nie są udostępniane podmiotom innym niż uprawnionym na mocy przepisów prawa.

    Jakie masz uprawnienia w zakresie przetwarzanych danych?

    Podającemu przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych ich poprawiania oraz usunięcia. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

    Podającemu dane przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych jej dotyczących narusza przepisy o ochronie danych osobowych.

    Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

    Dane na podpisanych umowach przechowywane są do 3 lat.